Termeni si conditii

Siteul www.mihaconcept.ro şi subdomeniile acestuia sunt deţinute de Mihaela Cîrlugea, proprietar şi administrator al Cîrlugea Mihaela Cristina II, CUI 28109912, Nr.Reg.Com: F12/301/2011, Cluj-Napoca

Accesarea acestui site implică acceptul dumneavoastră cu condiţiile de utilizare, în caz contrar, nu accesaţi acest site. Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la adresa miha@mihaconcept.ro.

Clientul sau utilizatorul reprezintă persoana fizică care a accesat acest site, care obţine acces la conţinut indirect sau direct prin MihaConcept în format telefonic sau electronic, care a creat un cont, care utilizează acest cont şi plasează o comandă pe site.

Contul de utilizator reprezintă un ansamblu format din adresa de e-mail şi o parolă care permit utilizatorului logarea în cont şi efectuarea de comenzi de pe acest site.

Conţinutul reprezintă toate informaţiile care se găsesc în cadrul site-ului mihaconcept.ro si subdomeniile acestuia, conţinutul mailurilor dintre administratorul acestui site si utilizatori, informaţiile legate de produse, preţuri şi condiţii de întreţinere ale produselor, datele referitoare la brandul Mihaela Cîrlugea şi alte date vehiculate aici.

Contract la distanţă reprezintă contractul încheiat între consumator şi producător, acesta din urmă executând produsul sau produsele din contract, convenite în urma comenzii lansate pe site. Pentru sistemul de vânzare existent pe acest site, se utilizează diferite tehnici de comunicaţie la distanţă, cum ar fi schimbul de mesaje sau de mailuri.

Documentul este reprezentat de termenii şi condiţiile descrise aici.

Serviciul reprezintă procedeul de comerţ electronic realizat pe acest site, făcând posibil utilizatorului să cumpere produse care, în general, sunt executate la comandă fie pe mărimi standard fie pe mărimile exacte ale clientei, folosind ca mijloace de comunicare mailul, mesageria din contul de client sau apelul telefonic.

Tranzacţia reprezintă încasarea sau rambursarea unei sume rezultată ca urmare a vânzării unui produs sau serviciu de către MihaConcept către un client, cu diferite opţiuni de livrare, menţionate în câmpurile de comandă.

Obiectul acestui contract îl reprezintă stabilirea de termeni şi condiţii dintre client şi brand, care client prin navigarea pe site, rezultă în implicarea de acceptare a acestor termeni şi condiţii.

Prin folosirea siteului, utilizatorul este responsabil de acţiunile care decurg în urma folosirii acestuia şi de efectuarea oricărei comenzi, este de acord cu politica de confidenţialitate şi de cookies, aşa cum sunt prezentate pe acest site.

În cazul în care clientul revocă comanda, MihaConcept va anula comanda fără vreo obligaţie contractuală a părţilor, nici de partea furnizorului dar nici de partea clientului.

Abonarea si dezabonarea la site este voluntară şi presupune acceptarea prezenţilor termeni şi a condiţiilor.

Fotografiile ţinutelor pot include accesorii sau obiecte care nu sunt incluse în produs. Utilizatorul este rugat să se asigure că îşi alege mărimea corectă sau că, la cerere, trimite măsurile corecte, pentru a preîntâmpina diferite inadvertenţe şi incompatibilităţi între mărimea clientului şi mărimea finală a produsului vestimentar.

Administratorul siteului îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul, descrierea sau preţurile produselor, ori de câte ori este nevoie, fără o notificare în prealabil. Toate fotografiile, informaţiile , ofertele şi serviciile sunt cu titlu de prezentare, nereprezentând vreo obligaţie contractuală.

Toate tarifele afişate pe site sunt în LEI (RON), fără TVA. Pe lângă acest tarif al produselor şi serviciilor, utilizatorul mai are de achitat contravaloarea transportului către adresa de livrare dorită.

Logo-ul, modelele, picturile, textul, întregul conţinut al siteului, sunt proprietate exclusivă a www.mihaconcept.ro, cu rezervarea drepturilor legale în acest sens. Utilizatorul poate folosi conţinutul de pe site doar cu scopul cu care i-a fost adresat, personal şi non-comercial, neavând dreptul de a copia sau publica acest conţinut, fără un acord scris prealabil.

Utilizatorul selectează produsele, mărimile şi modelele prin butoanele disponibile pe site în acest scop, se adaugă apoi în coşul de cumpărături. Comanda se finalizează prin indicarea informaţiilor solicitate în câmpurile de comandă şi alegănd modul de transport. La comandă se pot transmite mesaje prin câmpurile de text special existente în acest scop.

MihaConcept poate anula comanda utilizatorului printr-o notificare prealabilă, fără vreo obligaţie a părţilor şi fără posibilitatea vreuneia din părţi de a cere plăţi de daune sau de interese. Conform ordonanţei OUG 34/2014, produsele create personalizat şi serviciile personalizate nu pot fi returnate sau anulate dacă au fost realizate şi prestate.

Dreptul de proprietate asupra produselor comandate este cedat utilizatorului după ce plata a fost realizată.

Orice întrebări sau nelamuriri pot fi formulate atât prin email la miha@mihaconcept.ro, sau prin mesageria pe platformele de social media la Instagram https://www.instagram.com/mihacirlugea/ sau facebook.

În caz de forţă majoră cum ar fi calamitate naturală, război sau alte conflicte care nu pot fi prevăzute sau evitate, părţile nu pot fi trase la răspundere, nici clientul, nici MihaConcept pentru neexecutarea obligaţiilor contractuale sau pentru o execuţie nesatisfăcătoare a produselor comandate. Ȋn aceste cazuri de forţă majoră, fiecare parte are dreptul să notifice cealaltă parte încetarea contractului prezent sau prezentarea de posibile soluţii alternative, fără ca părţile să pretindă plăţi de daune sau interese.